Avalia√ß√Ķes de Shanghai Corner Rotterdam

Avalia√ß√Ķes recentes

4.0
Loch
9 março 2023

Hoe kunnen jullie nou een bestelling aannemen als jullie schijnbaar op vakantie zijn? Echt een hele slechte zaak. Hierdoor hebben wij 2 uur zitten wachten op ons eten..

Sandra Kroon
7 março 2023

Bestelling geplaatst en betaald om er vervolgens achter te komen dat ze gesloten zijn.

Petra
18 janeiro 2023

Heerlijk eten en nog goed warm bij bezorging.

Jolanda
28 dezembro 2022

Levering duurde bijna 1 uur. Had nog geen Moksie Metie van dit restaurant gehad. De bijgeleverde rode saus was gewoon ronduit waterig, de bruine saus te zoet. De char sieuw te zoet en de rest was redelijk oke. Geen hoogvlieger dus.

Mario
26 dezembro 2022

We hebben Bami bijbesteld en Pansit goreng we kregen Vegetarische Bami en 2 x Pisang goreng ( kerstdrukte denk )

Willem
1 setembro 2022

Over de kwaliteit zeer tevreden. Over de bezorging helaas minder. De bestelling wordt snel en warm bezorgd. Alleen de helft van de keren wordt niet het juiste geleverd. Wij bestellen altijd Chinese rijsttafel met bami en 2x tomatensoep. Alleen wordt vaak nasi ipv bami geleverd of kippensoep ipv tomatensoep. Dit begint nu wel erg irritant te worden. En telefonisch moeilijk/niet bereikbaar. Geen E-mail bekend. Hoe kan ik hierover een klacht indienen? Graag contact!

Bert
29 agosto 2022
B C Franken
15 julho 2022

Weinig smaak aan de nasi van de moksi meti. weinig variatie qua vlees. Alleen kip en 2 soorten varkensvlees. Geen succes du Ook de bami had weinig smaak. Ik eet nooit veel zout, maar dit was wel erg flauw

Wendy
30 junho 2022

Verkeerde nasi geleverd en ook de mini loempia’s niet ontvangen Verder goed heet eten en smakelijk! Bezorging duurde wat lang

Machiel Broekema
24 junho 2022

Door een digitale storing bestelling niet uitgevoerd. Wel bevestiging van de order per e-mail ontvangen. Door te bellen alsnog uitgevoerd en als compensatie kroepoek gekregen.

Willem
13 junho 2022

Na lange tijd weer eens de rijsttafel besteld, welke nog steeds heel goed bevalt. Als opmerking is dat we met Bami hadden besteld maar met Nasi hebben ontvangen. Heb hierover geen contact opgenomen omdat we toch direct wilde eten. De voorgaande keren was het ook iets warmer, maar het was nog steeds warm en erg lekker!

FDM
21 maio 2022

Heel erg smakelijk eten en een snelle bezorging.

Laurens
12 setembro 2021

Op tijd geleverd, voldoende warm en erg lekker!

R.A. van Ekelenburg
22 agosto 2021

Al heel vaak besteld bij Shanghai Corner en het is altijd netjes verpakt , heel goed warm , vriendelijke bezorger en de kwaliteit van het eten is altijd even goed , ook nu weer heerlijk gegeten dus een groot compliment aan de mensen van Shanghai Corner.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

R.A. van Ekelenburg
3 agosto 2021

Netjes op tijd bezorgd , vriendelijke bezorger , eten netjes verpakt en heel goed warm en zoals altijd super lekker. Iedere keer wanneer we iets bestellen is het perfect. Shanghai Corner is gewoon de beste voor ons , nooit meer ergens anders.

de Looper
25 maio 2021

Eerste bestelling bij Shanghai Corner. Smakelijke maaltijd. Op tijd bezorgd , Warm en goed verzorgd ingepakt.

M.H
29 abril 2021

Heerlijk zoals altijd en keurig op tijd !